Over ons

Ik ben Margreet. Samen met mijn man Bert woon ik sinds 2006 met veel plezier op de Giessenhoeve. Toen wij hier enkele jaren woonden ontstond het idee een deel van ons huis te gaan verhuren. Daar hebben we nooit spijt van gekregen. Het is fantastisch om allerlei mensen te ontmoeten en een fijn verblijf te bieden. Wij hebben samen vier kinderen opgevoed die nu allemaal zelfstandig zijn. Enige sporen van hen zal je nog wel kunnen tegenkomen rondom het huis. Naast het verzorgen van de gastenverblijven en het ontvangen van de gasten werk ik graag in de siertuin. Elke zomer weer wordt mijn werk beloond met een overvloed aan groen en geur en kleur. Twee ochtenden in de week zal je me niet aantreffen in of om het huis omdat ik ook werkzaam ben bij een laboratorium waarvoor ik bloed afneem.

Bert houdt zich thuis vooral bezig met de klussen in en om het huis die altijd wel liggen te wachten. Hij zorgt er ook voor dat het weiland achter de gastenverblijven netjes en toegankelijk blijft zodat je er heerlijk kan genieten van de ruimte en rust. Hij werkt als fotograaf en ondernemingsadviseur en zet zich in voor verschillende stichtingen.

Samen hebben wij veel plezier in het ontvangen van onze gasten uit binnen- en buitenland. Ons doel is om onze gasten een rustige comfortabele plaats te bieden voor een korte of lange vakantie met een “thuisgevoel”.