Bed & Breakfast

De bed and breakfast is van alle gemakken voorzien. Je deelt samen met de gasten uit het appartement de ingang en de hal maar achter je eigen deur heb je alles voor jezelf.
Voor €25,00 per nacht kunt je een extra slaapkamer bijboeken die zich boven de B&B bevindt.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Je kunt koken op een kleine kookplaat en in de oven, koelen, vriezen, koffie zetten (Nespresso-apparaat) en water koken en zelfs de afwas laten doen door de vaatwasmachine. De kastjes zijn compleet ingericht van theelepel tot maatbeker, van afwasmiddel tot vaatdoek. In de badkamer staat ook een wasmachine. Er zijn voldoende badlakens aanwezig. Op de kamer is een tv en gratis wifi.

Na wakker worden op het comfortabele bed met elektrisch verstelbare bedbodems verzorg ik graag een ontbijt op de kamer waarvan je kan genieten op je kamer of op één van de terrasjes buiten. Omdat de kamer is voorzien van eigen keuken is het ook mogelijk zonder ontbijt te huren. En vanuit de B&B kun je heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Parkeren kan bij het huis. Van 10 tot 17 juni 2024 is het alleen mogelijk minimaal 5 nachten te verblijven exclusief ontbijt (65,00 euro per nacht)